Vaša mirna luka sa bazenom, spa centrom i pogledom na Savu koji oduzima dah – upoznajte BW Bonaca

Zamislite život u srcu Beograda, gde svaki dan, ma koliko užurban bio, započinjete i završavate u spokoju i komforu svog savršenog doma s pogledom na reku. Ako volite da ste u centru zbivanja i tražite stan koji kombinuje najbolje od urbanog života i prirodnog okruženja, dozvolite da vam predstavimo BW Bonacu – vašu mirnu luku u srcu Beograda na vodi.

Nova zgrada u najmodernijem naselju u Srbiji pravi je izbor za one koji ne žele da prave kompromise pri odabiru mesta za život, jer jednostavno sadrži sve – od najprestižnije lokacije, preko raskošnog unutrašnjeg dvorišta do vrhunskog spa centra sa bazenom.

Pogled koji oduzima dah

BW Bonaca smeštena je tik uz Kulu Beograd, najvišu zgradu u regionu i novi simbol srpske prestonice. Direktno je povezana sa Galerijom, novom luksuznom pešačkom zonom s najekskluzivnijim brendovima i zgradama BW Bella i BW Dolce, sa kojima kreira novi arhitektonski biser grada. Sava Promenada i Savski park kao zelena oaza veličine četiri fudbalska terena nalaze se nadohvat ruke, tako da se vreme jednostavno organizuje i prilagođava ličnim potrebama. Možete započeti dan puneći se energijom na 700 metara dugačkoj stazi za trčanje u parku, dok vas uveče čeka lagana šetnja pored reke ili večera u nekoj od ušuškanih bašta restorana s pogledom na Savu.

Zgrada BW Bonaca okružena Kulom Beograd, Sava Promenadom i Galerijom.

Jedinstvena odlika ove moderne zgrade sa 20 spratova je da baš svaki od 209 stanova ima pogled na reku. Bilo da se opuštate u svom stanu ili provodite vreme na terasi, uvek ćete biti okruženi zadivljujućim prizorima plavetnila ili zelenila ispred vas. Pred vama će se prostirati Sava, ušće Save u Dunav, Veliko ratno ostrvo, Sava Promenada, Galerija, Kula Beograd i panoramski pogled na Beograd na vodi. S druge strane, očekuje vas čaroban pogled na stari deo grada, sa prepoznatljivim Hramom Svetog Save koji dominira horizontom.

Zatvoreni bazen okružen zelenilom

Kao što je bonaca sinonim za veoma tiho, mirno more, kakvo priželjkuje svaki mornar, tako će i ovaj dodir luksuza i udobnosti biti vaša oaza spokoja u dinamičnom urbanom okruženju. Dovoljno je da se povučete na svoju terasu, uronite u mir i posmatrate igru svetlosti na reci. A možete i da se spustite u raskošno unutrašnje dvorište koje je uređeno poput ogromnog parka, sa dečijim igralištem, mestom za odmor ispod drveća, stazom za trčanje i raznovrsnim zelenilom. Vrhunac ugođaja je bazen od 18 metara, koji se uz sav prateći spa sadržaj, savremeno opremljenu teretanu i sportske sadržaje za decu nalazi u prizemlju zgrade. Bazen je okrenut prema novoj luksuznoj ulici i unutrašnjem dvorištu, što znači da je okružen zelenilom.

U prostranom i svetlom lobiju nalaze se recepcija, obezbeđenje i izdvojeni deo za prijem pošte, što stanarima osigurava maksimalnu udobnost i sigurnost. U prizemlju zgrade naći ćete praktičnu ostavu za dečija kolica, parking za bicikle, kao i stanicu za kućne ljubimce, izdvojenu prostoriju u kojoj možete očistiti šapice vaših krznenih prijatelja po povratku iz šetnje. Odmah ispred nalaze se mnogobrojne prodavnice i kafići, dok je u podzemnom delu smeštena garaža na dva nivoa, sa mestima sa brzim punjačima za električna vozila, tako ste automatski lišeni brige oko bezbednog smeštanja svog četvorotočkaša.

Svuda peške i biciklom

BW Bonaca je okružena najkvalitetnijim sadržajima koje metropola može da ponudi, jer se nalazi u naselju osmišljenom tako da maksimalno pojednostavi i ulepša svakodnevicu. U njemu se grade najsavremenija državna osnovna škola i vrtić, a u bliskoj budućnosti će se u blizini zgrade, iza Savskog trga, ukrštati prve dve linije metroa. Između stambenih zgrada nalaze se hoteli svetske klase, prestižni restorani, muzeji, prostrani parkovi, kao i savršena i održiva saobraćajna infrastruktura koja omogućava da svuda brzo stignete peške ili biciklom.

Novom mrežom saobraćajnica ovaj kraj je idealno povezan sa ostatkom grada. U neposrednoj blizini BW Bonaca nalaze se Bulevar Vudroa Vilsona, Savska ulica i Gazela, kojom se brzo stiže do Novog Beograda, dok se aerodrom „Nikola Tesla“ nalazi na oko 15 minuta vožnje automobilom. Kada vam je sve nadohvat ruke, dobijate ono što je najveći luksuz današnjice – dragoceno slobodno vreme koje možete provesti uživajući u životu i svim onim malim i velikim stvarima koje vam donose radost.

Kontakt
Povratak na vrh